381_tmbOver ons

Caribbean Restaurant Supplies is gericht op het leveren van producten en diensten met betrekking tot restaurant- en keukenapparatuur. Het hoofdkantoor is gevestigd op Curaçao en staat onder leiding van directeur Martien Driessen. Aruba en Bonaire beschikken inmiddels ook over een vestiging van Caribbean Bakery&Restaurant Supplies.

Het bedrijf is in 2006 opgericht en is een onderdeel van Caribbean Bakery Supplies. Deze organisatie houdt zich voornamelijk bezig met het leveren van grondstoffen voor brood- en banketproducten alsmede bakkerij benodigdheden, apparatuur en machines voor bakkerijen en het verstrekken van advies over het gebruik van deze producten in het Caribische gebied. De afnemers van Caribbean Restaurant Supplies zijn voornamelijk hotels, restaurants en cateraars.


87_tmbMissie

Als groothandel voor de horeca bieden wij een ruim assortiment, zodat u als klant alle benodigdheden kunt bestellen; van grondstoffen tot verpakkingen tot aan machines etc.

Kwaliteit, service en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren niet alleen producten, maar kunnen onze klanten ook adviseren en begeleiden. Met deze aandachtspunten zijn wij van unieke waarde voor u als klant.


90_tmbVisie

Wij willen marktleider blijven op het gebied van horecabenodigdheden in Curaçao en Aruba en willen blijven groeien door uit te gaan breiden op Bonaire om ook daar onze klanten rechtstreeks te kunnen bedienen.

Door het toenemende toerisme op Curaçao en daarmee de groei van de markt, zullen Caribbean Bakery&Restaurant Supplies binnen korte termijn gaan verhuizen naar een nieuw en groter pand wat meer mogelijkheden biedt.


91_tmbWaarden

Om onze missie te realiseren en onze visie waar te maken, moeten we handelen volgens onze waarden:

kwaliteit, eerlijkheid, vertrouwen, betrokkenheid en samenwerking.


Personeel

Het personeel werkt al jaren met veel plezier bij Caribbean Restaurant Supplies en dit werkt door in de cultuur binnen onze onderneming. Een dergelijke houding kan alleen waargemaakt worden als het ‘gevoel’ van binnenuit komt.

Onze medewerkers denken en handelen daarom vanuit één filosofie. Het beperkt aantal medewerkers versterkt dit gevoel en verhoogt de betrokkenheid. In Aruba werken vier medewerkers, in Curaçao bestaat het team uit 9 medewerkers. Allen staan zij klaar om u van dienst te zijn.