Klanten

Onze klanten zijn hotels, restaurants en resorts die op zoek zijn naar kwaliteit en een advies op maat.
Wij leveren alles wat u nodig heeft, van begin tot het eind. Niet alleen producten, maar ook een
uitgebreid advies en een uitstekende service.

Bekende klanten van ons zijn:
Zanzibar, Papagayo Beachclub, Seasons, Il Forno, Baoase en nog veel meer.

403_tmb402_tmb93_tmb 95_tmb


Hoe denken onze klanten over ons ..

Papagayo Beachclub
‘Wij bestellen voornamelijk keukengereedschap en onderdelen bij Caribbean Restaurant supplies, zegt Frank Schurink van Papagayo Beachclub. Sinds de opening één jaar geleden nu, werken we met hen samen. Als er iets mist in de keuken dan wordt er direct aktie ondernomen. Ik heb contact met Rutger van Haaren en hij regelt het verder voor ons.
Dankzij duidelijk en goed overleg van beide kanten, gaat er bijna nooit iets verkeerd. Zij hebben onze keuken gebouwd en snappen dus precies waar ik naar op zoek ben in een keuken. Het was sowieso erg fijn samenwerken met de bouw van de keuken, helaas heb ik geen smeuiïge anecdotes, want alles verloopt altijd goed!”

Il Forno
‘Wij bestellen alles voor de pizza’s bij Caribbean Bakery&Restaurant Supplies, zegt Aminta van Il Forno. Alles wordt allemaal centraal besteld door de chefkok van Il Forno Mahaai en door CBS in de keuken afgeleverd. Ze hebben scherpe prijzen en een goede service, we werken al vele jaren samen. De bestellingen gaan altijd goed en als er iets ontbreekt in de keuken, moet de chefkok dat oplossen.. Ik zou zeggen, kom de pizza’s bij Il Forno proeven en oordeel zelf..’

Seasons
“Doordat we zelf brood bakken, gebruiken we veel meelprodukten, zegt Michael de Leur van Seasons. Maar ook vormpjes voor de bonbons die we zelf maken, kunnen we bij hen bestellen. We bellen ‘s morgens naar Rutger en ‘s middags dezelfde dag nog, wordt het door CBS afgeleverd in de keuken, wel zo prettig. Als we iets vergeten zijn of een tekort aan iets hebben, zijn ze altijd zo sportief om het nog even na te brengen.
De grondstoffen en machinerieën zijn van goede kwaliteit en ook hun service is perfect. Alles van mijn keuken komt van hun af en ik koop al jaren via hen, zo’n 6 of 7 jaar denk ik. Mijn broodoven is mijn ‘prime en joy’, een superding gewoon. Ik wilde op een gegeven moment mijn eigen brood bakken, Martien kende ik al heel lang en ik wilde wat meer over de recepturen en benodigdheden weten, dus liet ik de experts komen, CBS dus. Neem nou Delicious 2 jaar geleden. Ze hielpen ons toen met een gasfornuis en koeling, geweldig gewoon. Ze kwamen het zelfs brengen en weer ophalen, hoe luxe kan het zijn!”

Baoase
“Wij bestellen bloem, big green egg en kleine keuken benodigdheden, zoals pannen bijvoorbeeld, zegt René Klop van Baoase. Ik mail of bel Rutger en dan komen ze meestal dezelfde of de volgende dag nog. Leveren van keuken apparatuur duurt soms wat langer, omdat het van het buitenland moet komen. Je kunt ze ook gewoon bellen alsje iets nodig hebt, want dan komen ze het brengen.Ze zijn erg flexibel en foutjes worden er gelukkig niet zo gemaakt.
In vorige bedrijven had ik ook wel met Caribbean Kitchen Supplies te maken, in deze keuken niet. Kwaliteit en service, hè, die ken ik nu al wel zo’n 4 jaar van hen. We kunnen ook vaak wat lenen of huren wanneer we een ‘special event’ hebben. Het is een erg goed en stabiel bedrijf met goede mensen. Ze zijn altijd behulpzaam en willen ook met je meedenken. Fijn is dat!”