Over ons

380_tmbIn het jaar 1988 vertrok Martien Driessen vanuit Nederland naar Curacao.
In de eerste periode werkte hij als bakker en gaf hij cursussen.
Hierdoor heeft hij veel ervaring opgedaan in de Curaçaose bakkerswereld.
Als consultant ging hij verder, waardoor hij in de groothandel rolde.

In 1996 startte Martien Driessen Caribbean Bakery Supplies Curaçao, een groothandel in bakkerijbenodigdheden. Al snel groeide het bedrijf uit tot een succesvolle onderneming. Later, in 2001 is een vestiging geopend op Aruba. In 2006 is zowel op Curaçao als op Aruba Caribbean Restaurant Supplies opgericht, een groothandel in horeca benodigdheden. Hierdoor is Caribbean Bakery Supplies niet meer afhankelijk van de bakkerijen, maar kunnen ze ook de restaurants, hotels en cateraars vertegenwoordigen in het Caribische gebied. Na 18 jaar zijn Caribbean Bakery&Restaurant Supplies een begrip op Curacao en omstreken.


62_tmbMissie
Als groothandel voor bakkerijen bieden wij een ruim
assortiment, zodat u als klant alle benodigdheden kunt bestellen; van grondstoffen tot verpakkingen. Kwaliteit, service en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel.
Wij leveren niet alleen producten, maar kunnen onze klanten ook adviseren en begeleiden. Met deze waarde zijn wij uniek voor u als klant.


60_tmbVisie
Wij willen marktleider blijven op het gebied van bakkerijbenodigdheden in Curaçao en Aruba en willen blijven groeien door uit te gaan breiden op Bonaire om ook daar onze klanten rechtstreeks te kunnen bedienen. Door het toenemende toerisme op Curaçao en daarmee de groei van de markt, zullen Caribbean Bakery&Restaurant Supplies binnen korte termijn gaan verhuizen naar een nieuw en groter pand wat meer mogelijkheden biedt.


146_tmbWaarden
Om onze missie te realiseren en onze visie waar te maken, moeten we handelen volgens onze waarden:

kwaliteit, eerlijkheid, vertrouwen, betrokkenheid en samenwerking.


64_tmbOns personeel
Het personeel werkt al jaren met veel plezier bij Caribbean Bakery Supplies en dit werkt door in de cultuur binnen onze onderneming. Een dergelijke houding kan alleen waargemaakt worden als het ‘gevoel’ van binnenuit komt. Onze medewerkers denken en handelen daarom vanuit één filosofie.

Het beperkt aantal medewerkers versterkt dit gevoel en verhoogt de betrokkenheid. In Aruba werken vier medewerkers, in Curaçao bestaat het team uit 9 medewerkers. Allen staan zij klaar om u van dienst te zijn.